Rob S. Bowman

Rob S. Bowman

Rob S. Bowman

Rob S. Bowman (n.15 de mayo de 1960 en Wichita, Texas, Estados Unidos.) es un prolífico director de cine estadounidense más notable por su trabajo en la serie de ciencia-ficción The X-Files y Star Trek: The Next Generation. Él también es hijo del cineasta Chuck Bowman.

Filmografía

Director

  • El Temor por sí Misma (2008) Serie de TV (Episodio "Ecos")
  • Elektra (2005)
  • America We Stand As One (2002)
  • Reign of Fire (película) (2002)
  • Los Pistoleros Solitarios (2001) (Episodio piloto)
  • The X Files: Fight the Future (1998)
  • The X-Files: The Unopened File (1996) (episodio "Paper Clip")
  • VR.5 (1995)
  • M.A.N.T.I.S. (1994)
  • Trampas (1994)
  • Airborne (1993)
  • The X-Files (1993) (episodio 1,14 "Genderbender") (2,04 episodio "dormir") (2,12 episodio "Aubrey") (2,15 episodio "Fresh Bones") (2,17 episodio "End Game") (2,19 episodio "Død Kälm ") (2,22 episodio" F. Emasculata") (2,24 episodio" Nuestra Ciudad ") (3,02 episodio" clip ") (3,07 episodio" Walk, La ") (episodio 3,10" 731 ") (3,13 episodio" Syzygy ") (3,15 episodio "Piper Maru") (3,17 episodio "Empujador") (3,20 episodio "José Chung's' desde el espacio ultraterrestre") (3,23 episodio "Wetwired") (4,04 episodio "Unruhe") (4,05 episodio "campo en el que me ha muerto , La ") (4,09 episodio" Terma ") (4,10 episodio de" Corazones de papel ") (4,13 episodio" Nunca Más ") (4,14 episodio" Memento Mori ") (4,17 episodio" Tempus fugit ") (5,11 episodio" Kill Switch " ) (5,18 episodio "Pine Bluff Variante, La") (6,02 episodio "Drive") (6,07 episodio "Términos de Endearment") (6,12 episodio "Un Hijo") (6,13 episodio "Agua Mala") (6,17 episodio "Trevor" ) (6,22 episodio "biogénesis") (7,07 episodio "Orison") (7,15 episodio "En Ami")
  • Las aventuras de Brisco County Jr (1993) (un episodio)
  • La escuadra Hat (1992)
  • Dark Shadows (1991)
  • DEA 1990)
  • Parker Lewis no puede perder (1990) (episodio 2,01 "Padre Sabe Menos") (2,03 episodio "completo Mental Jacket") (2,11 episodio "Love Asas") (2,12 episodio "Boy Meets Girl") (2,20 episodio "Danza de Romance ") (2,21 episodio" Cuando Jerry Shelly Met ") (2,25 episodio" Cena 75 ") (3,02 episodio" Cabo Flamingo ") (3,04 episodio de" Verano del'92 ") (3,06 episodio de" Jerry's Journey ") (episodio 3,12 "Un Musso solteros") (3,18 episodio "Noche para recordar, Un")
  • Mancuso, FBI (1989)
  • Booker (1989)
  • Baywatch (1989) (episodio "La Reunión")
  • Hardball (1989)
  • Alien Nation (1989)
  • Quantum Leap (1989)
  • Midnight Caller (1988) (episodio "Venta Away (Part 2)")
  • Probe (1988) (episodio "Metamorphic Anthropoidic Prototype Over You")
  • El Highwayman (1988)
  • Star Trek: The Next Generation (1987)
  • Hombre lobo (1987)
  • 21 Jump Street (1987)
  • STINGRAY (1986) (1,06 episodios de "Orange Blossom" 4/29/1986, 2,6 "La primera vez es para *siempre" 2/20/1987 y 2,14 "Caper" 5/1/1987)
  • Macgyver (1985) (episodio "Ma Dalton")

Productor

  • Los Pistoleros Solitarios (2001) Serie de TV (co-productor ejecutivo) (Episodio piloto)
  • The X-Files: The Unopened File (1996) (productor)
  • The X Files (1993) (productor) (episodio "2Shy") (episodio "731") (episodio "Agua Mala") (episodio "Todas las almas") (episodio "Alpha") (episodio "Anasazi") (episodio " Arcadia ") (episodio" Bad Blood ") (episodio" El Inicio ") (episodio" biogénesis ") (episodio" La Bendición Way ") (episodio" Clyde Bruckman's Final Respuesta ") (episodio" Colonia ") (episodio" RPD ") (Episodio" Die Hand Die Verletzt ") (episodio" Dod Kalm ") (episodio" Dreamland II ") (episodio" Dreamland ") (episodio" Drive ") (episodio" El Mundo Gira ") (episodio" En Ami ") (Episodio" End Game ") (episodio" The End ")(episodio" F. Emasculata ") (episodio" miedo Symmetry ") (episodio" Excursión ") (episodio" El campo en el que me ha muerto ") (episodio "Fresh Bones") (episodio "grotesco") (episodio "Hell Money") (episodio "Herrenvolk") (episodio "Home") (episodio "¿Cómo los fantasmas robó la Navidad") (episodio "José Chung's' desde el espacio ultraterrestre" ) (Episodio "kadish") (episodio "Kill Switch") (episodio "Leonard Betts") (episodio "La Lista") (episodio "Memento Mori") (episodio "Milagro") (episodio "Lunes") (episodio " Musings de un cigarrillo fumadores Man ") (episodio" Nunca Más ") (episodio" Nisei ") (episodio" Un Hijo ") (episodio" Orison ") (episodio" Oubliette ") (episodio" Nuestra Ciudad ") (episodio "Clip") (episodio "Corazones de papel") (episodio "Paciente X") (episodio "pantano") (episodio "La Lluvia Rey") (episodio "El Rojo y el Negro") (episodio "Revelaciones") ( episodio de "SR 819") (episodio "Sanguinarium") (episodio "Sincronía") (episodio "Syzygy") (episodio "Talitha Cumi") (episodio "Tempus fugit") (episodio "Teso Dos Bichos") (episodio "Tres de una clase ") (episodio" Tithonus ") (episodio" Trevor ") (episodio" Triangle ") (episodio" Tunguska ") (episodio" Dos Padres ") (episodio" El Paseo ") (episodio" Wetwired ")
  • STINGRAY (1985) (productor asociado)
  • The A-Team (1983) (productor asociado)
Obtenido de "Rob S. Bowman"

Wikimedia foundation. 2010.

Mira otros diccionarios:

  • Rob S. Bowman — Rob Stanton Bowman (* 15. Mai 1960 in Wichita Falls, Texas) ist ein US amerikanischer Filmregisseur und Filmproduzent. Bowman ist Sohn des Filmproduzenten und Regisseurs Chuck Bowman. Er führte bei vielen Fernsehserien und Spielfilmen Regie. 1987 …   Deutsch Wikipedia

  • Rob S. Bowman — Pour les articles homonymes, voir Bowman. Rob S. Bowman est un réalisateur et producteur de télévision américain, né le 15 mai 1960 à Wichita Falls, Texas aux États Unis d Amérique. Sommaire 1 Biographie …   Wikipédia en Français

  • Rob Bowman — Rob S. Bowman Rob S. Bowman est un réalisateur et producteur américain, né le 15 mai 1960 à Wichita Falls, Texas aux États Unis d Amérique. Sommaire 1 Biographie 2 Filmographie 2.1 En tant que réalisateur …   Wikipédia en Français

  • Rob Bowman — Rob S. Bowman (* 15. Mai 1960 in Wichita Falls, Texas) ist ein US amerikanischer Filmregisseur und Filmproduzent. Bowman ist Sohn des Filmproduzenten und Regisseurs Chuck Bowman. Er führte bei vielen Fernsehserien und Spielfilmen Regie. 1987 war… …   Deutsch Wikipedia

  • Bowman — ist der Familienname folgender Personen: Adarius Bowman (* 1985), US amerikanischer Footballspieler Alan K. Bowman (* 1944), britischer Althistoriker Brandon Bowman (* 1984), US amerikanischer Basketballspieler Charles Calvin Bowman (1852–1941),… …   Deutsch Wikipedia

  • Rob Bowman (filmmaker) — Rob S. Bowman (Born: May 15, 1960 in Wichita County, Texas, U.S.) is a prolific American filmmaker most notable for his work on sci fi series such as The X Files and . He is also the son of filmmaker Chuck Bowman.FilmographyDirector* Fear Itself… …   Wikipedia

  • Bowman — may refer to:Places;Bowman Island* Bowman Peninsula;Australia * Division of Bowman, an electoral district in the Australian House of Representatives * Bowman Park, South Australia;Canada * Bowmanville, Ontario;United States * Bowman, Georgia *… …   Wikipedia

  • Rob Bowman (music writer) — Rob Bowman is a contemporary Canadian professor of ethnomusicology and a music writer.Apart from his work as director of York University s Graduate Program in Ethnomusicology Musicology in Toronto, he has written many liner notes, studies and… …   Wikipedia

  • Rob Bowman (footballer) — Rob Bowman (born in Durham on November 21 1975) was an English soccer player during the 1990s and early 2000s.Bowman was a defender who represented Leeds United, Rotherham United, Carlisle United, Bohemian F.C. and Gateshead F.C. amongst others… …   Wikipedia

  • Rob — ist ein männlicher Vorname. Herkunft und Bedeutung Rob ist die Kurzform von Robert und Robin. Bekannte Namensträger Rob Baan (* 1943), niederländischer Fußballtrainer und Sportdirektor Rob Blake (* 1969), kanadischer Eishockeyspieler Rob Bottin… …   Deutsch Wikipedia

Compartir el artículo y extractos

Link directo
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”